Avslöjar fakta om kaffe och kaffebryggare

Kahls kaffe - fakta och tips

Kahls kaffe är ett kafferosteri i Göteborg som grundades år 1911. Kaffeblandningarna håller i regel mycket hög kvalitet, men produkterna från Kahls finns enbart tillgängliga för företag.

Kahls kaffe kan avnjutas på många caféer. Kahls produkter säljs däremot inte i detaljhandeln med undantag av vissa utvalda grossistbutiker. Detta har att göra med att Kahls inriktat sig mot att sälja kaffe till företag och övriga storkonsumenter.

Kahls kaffe AB – anor sedan 1911

I likhet med tillverkare som Gevalia och Zoegas etablerade sig Kahls kaffe i början av 1900-talet. Jämfört med etablerade tillverkare som Gevalia, Classic och Zoegas är Kahls emellertid ett mycket litet företag. Dock tillhandahåller företaget såväl malet kaffe som hela bönor, liksom kaffeblandningar med varierande inslag av originalbönor. I övrigt är man från företagets håll ganska förtegen med att avslöja produkternas sammansättning på detaljnivå. Måhända är man mån om sin anrika receptur?

Webbshop för företag

Kahls kaffe erbjuder en webbshop för företag på hemsidan kahls.se. Efter att du registrerat ditt företag kan du skicka en order via webben och få kaffet levererat till din företagsadress. Privatpersoner kan inte handla via denna webbutik.