Avslöjar fakta om kaffe och kaffebryggare

Kaffe forum - fakta och tips

Kaffeforum på nätet är en bristvara. Inom svenskt internet finns för närvarande inget aktivt kaffeforum där kaffeentusiaster kan utbyta idéer och erfarenheter.

Det finns inga aktiva kaffeforum inom svenskt internet där konsumenter kan jämföra, diskutera och rekommendera olika caféer och kaffesorter. Inte ens det annars välkända Flashback har något att erbjuda i kaffeväg. Vårt tips är att du som konsument går in på något av de befintliga forumen och startar en tråd – förhoppningsvis får du svar av någon annan konsument, så att diskussionerna kommer i gång.

Vilka kaffeforum finns på nätet?

Försök inledningsvis skapa liv i något av följande forum:

  • Riktigtkaffe.se – forum som för närvarande har låg aktivitet.
  • Kaffeinformation.se – klicka på forum i toppmenyn för att skriva ditt inlägg.
  • Viforaldrar.se – forum för kaffe vid amning.

Det finns några forum där du kan diskutera kaffe i särskilda sammanhang, t.ex. i Vi Föräldrars forum om kaffe vid amning. Det mest besökta kaffeforumet på svenskt internet torde vara det forum som finns på sidan kaffeinformation.se. Där kan man skönja en viss aktivitet även under de senaste månaderna. Du som brinner för att diskutera kaffe på nätet rekommenderas att gå in på engelskspråkiga Google och göra en sökning på engelska. Det finns många engelskspråkiga forum för dig som är beredd att diskutera kaffe på engelska.